Privé-kok

Voorgerecht

Privé-kok

Vanuit de logische belangstelling voor de keuken als sommelier ben ik ook (privé-)kok/traiteur geworden. Mijn keuken is Mediterraan, vooral gebaseerd op Zuidfrans-Italiaans, deels klassieke Franse basis, met ook de nodige invloeden van Spanje.

De ingrediënten waarmee ik werk zijn kwalitatief hoogwaardig. Ik werk veel met scharrel en bio vlees en verantwoorde vis. Mijn menustijl is zuidelijke bistro keuken. Eerlijke plattelands gerechten met finesse!

Kok aan huis 1000x667 origineel (1)

Privé-kok aan huis

Ter plekke bereid ik bij u thuis meergangen menu’s met bijpassende wijnen / dranken.

Eventueel kunnen één à twee kookliefhebbers ‘meekoken’.  

Hoofdgerecht 1000x667 bewerkt

Mediterrane kookworkshops

Ook geef ik bij mij of bij u kookworkshops op locatie.

Wilt u meerdere sessies (cursus), dan verzorg ik dat op maat.

Catering 1920x483

Catering

Catering is al mogelijk vanaf enkele personen tot en met grotere en zeer grote groepen.
Dit wordt bij u ter plekke afgemaakt en uitgeserveerd.

Uiteraard zorg ik voor een passende wijn / drank bij elke gang.

  • Borrelhapjes/-planken
  • Tapas
  • Antipasti
  • Barbecue met grillmasters
  • Live cooking
  • (Lopend) buffet
  • Meergangen lunches en diners

Neemt u contact met mij op!

Alles wordt met u persoonlijk besproken en op maat en naar wens ingevuld.